Våra tjänster

Våra tjänster

Målning med kvalitet och omtanke

På GT-Naturmåleri AB är vi stolta över att erbjuda ett brett spektrum av professionella måleritjänster som täcker nyproduktion, service-måleri och renovering. Oavsett om det gäller in- eller utvändigt måleri, har vi den expertis och erfarenhet som krävs för att leverera resultat av högsta kvalitet.

Vi är din pålitliga partner för alla typer av måleriprojekt. Med vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet kan du vara säker på att ditt projekt är i trygga händer. Kontakta oss idag för att diskutera dina måleribehov och låt oss hjälpa dig att förverkliga din vision.i är din pålitliga partner för alla typer av måleriprojekt.

Med vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet kan du vara säker på att ditt projekt är i trygga händer. Kontakta oss idag för att diskutera dina måleribehov och låt oss hjälpa dig att förverkliga din vision.

Vi arbetar nära byggföretag och fastighetsutvecklare för att säkerställa att nymålade ytor ger ett perfekt första intryck. Vårt team är skickligt i att hantera stora projekt och vi använder de bästa materialen för att garantera hållbara och estetiskt tilltalande resultat. Vi förstår vikten av att hålla tidsplaner och budgetar, och vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Läs mer

Inom service-måleri erbjuder vi regelbundet underhåll och uppfräschning av befintliga ytor. Detta inkluderar allt från mindre reparationer till omfattande ommålningar av fastigheter. Vi anpassar våra tjänster för att minimera störningar i kundens verksamhet eller vardag och säkerställer att alla ytor hålls i toppskick. Vårt fokus ligger på kvalitet och hållbarhet, vilket gör att våra kunder kan njuta av långvariga resultat.

Läs mer

Vid renoveringsprojekt förvandlar vi gamla och slitna ytor till nya och fräscha miljöer. Vi erbjuder expertis inom både traditionella och moderna måleritekniker för att ge varje rum eller byggnad ett nytt liv. Vårt team arbetar noggrant för att respektera byggnadens ursprungliga stil samtidigt som vi tillför en fräsch och uppdaterad touch. Vi tar hand om varje detalj, från grundarbete till slutlig finish, för att säkerställa att våra kunder blir nöjda med resultatet.

Läs mer

Kvalitet, miljö och arbetsmiljö

Ett långsiktigt miljötänk på arbetsplatsen

Inför starten av samtliga projekt upprättar vi en projektspecifik trygghetsplan och KMA (Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö) som innehåller kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöplan, ordnings- och skyddsregler, egenkontroller m.m.

Detta ger oss kontroll på produktionen, vilket effektiviserar arbetet och minimerar fel.

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt besök där vi ser över just era önskemål.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Företaget innehar F-skatt och ansvarsförsäkring genom Vardia – En del av En del av Gjensidige.

Kontakt

Öppettider

Adress

Följ oss